Rooster, prijzen & locatie

Seizoen 2023/2024                                                                                                                                        aug 2023

Wil je vinyasa of restorative yoga eens komen ervaren? GRATIS proeflessen in de laatste week van augustus en eerste week van september. Wees welkom!

Lessen

De wekelijkse yogalessen zijn op twee locaties; in de Garage, Oude Kanonsdijk 44 in de Hoven en in de Sterre, Sterrebosweg 6 in Tonden. In de Garage is er ruimte voor 6/7 cursisten, dus de lessen zijn klein en rustig. In de Sterre kunnen maximaal 12 cursisten. Op warme dagen is er de mogelijkheid om buiten yoga te beoefenen, vanwege het met bomen omringd veld, waar de Sterre zich aan bevind. Kan je niet op de tijden die hieronder zijn vermeld, informeer dan voor mogelijke andere lestijden.

De lessen duren 75 minuten incl. het drinken van een kopje thee. De maand tarieven zijn berekend over het hele jaar. De ene keer vallen er 5 lessen in een maand en de andere keer 3. wanneer je een keer verhinderd bent kan je een les op een ander moment inhalen. Neem even contact op of er plek is. Het is ook mogelijk een les in te halen bij een de andere locatie dan de locatie waar je wekelijks komt. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor het seizoen 2022-2023 zijn er dus geen lessen in de volgende weken: 42, 52,1, 8, 18, 19, 29 t/m 34. Bij maandelijkse betaling geld een opzeg termijn van 1 maand. In geval er vanwege overheidsredenen geen live lessen verzorgd mogen worden, verzorg ik de lessen online. In geval ik zelf ziek wordt, wordt de les ofwel door een collega docent vervangen, of zal ik ervoor zorgen dat de les op een later tijdstip (b.v. in een school vakantie) alsnog ingehaald kan worden.

Nieuw bij aandacht voor je ziel: Restorative Yoga

Sinds juni afgelopen jaar geef ik naast de vinyasa lessen nu ook een restorative yogales. Voor meer ontspanning, met minder inspanning, helend bij stres gerelateerde klachten, overspannenheid, burn-out, maar ook bij blessures, of herstel na operaties, etc. Kom gerust om de positieve effecten hiervan te ervaren!

 

Reguliere vinyasa/hatha lessen voor volwassenen

Dinsdagavond19.30 -20.45reguliere vinyasa / hatha lesde Sterre (Tonden)
Woensdagochtend07.15 -08.30vroegevogels vinyasa les
indien gewenst neem dan ontbijt mee voor bij de thee
de Garage
 09.00 -10.15stoelyoga (60+/ aangepast aan blessures)de Garage
Donderdagavond19.30 -20.45restorative yoga / slow vinyasade Garage
    

 

2 proeflessen

maand

10 lessenaar

€ 22,00

€ 40,00 p/m (€ 10.80 p/les, op basis van 3,7 les per maand)

€ 120,00 voor een 10-lessen kaart (deze dient in 4 maanden te zijn opgemaakt)

Workshop halve dag

Workshop hele dag

€ 45,00 (doorgang bij minimaal 6 deelnemers)

€ 80,00 (doorgang bij minimaal 6 deelnemers)

Yoga for the special Child & Individuele yoga lessen

Op aanvraag zijn er individuele yogalessen te boeken op ma t/m vr. Voor het weekend wordt een extra toeslag berekend. Individuele lessen zijn er tevens voor mensen en kinderen met een specifieke zorgvraag. Verder zijn er yogalessen voor een kleine groep mensen of kinderen met specifieke zorgvragen mogelijk. De lessen en sessies kunnen op afspraak in de Garage een locatie in de Hoven, te Zutphen plaats vinden. Wanneer er een geschikte ruimte bij je thuis, op de locatie in je woongroep of op het terrein van je woongroep is, dan kunnen de sessies ook daar plaats vinden. Het is van belang dat er een rustige prikkelarme ruimte is waar je niet gestoord zal worden. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of bel mij even.
Voor meer informatie: 06-15024315 / info@aandachtvoorjeziel.nl
Lotte de Monte