Rooster, prijzen & locatie

Seizoen 2022/2023                                                                                                                                        nov 2022

Wil je eens komen ervaren of vinyasa wat voor je is? Volg een GRATIS proefles.

Yogaworkshops
zaterdag 5 november
ochtend 8.30-12.30
vrijdagmiddag 16 december 12.00-16.00

zaterdag 14 januari
8.30-12.30 of hele dag 8.30-16.00
Een ochtend, middag of dag waarin je uitgenodigd wordt om stil te staan bij het moment. Met de asana’s (fysieke yogahoudingen), pranayama’s (ademhalingsoefeningen), meditaties en ontspanningsoefeningen ontwikkel je een innerlijke stilte. Een stilte die is ontstaan vanuit ontspanning, tevredenheid, mildheid en zachtheid. Vanuit deze stilte kan een mooie verbinding met het werkelijke zelf en het universele aangaan worden. Geef jezelf een ochtend stilte en ontspanning kado! De locatie in Tonden is uniek. Naast de binnenruimte is er een met bomen omringd veld waar we in de zomer heerlijk buiten yoga kunnen beoefenen en in het najaar en de winter een mooie stilte wandeling kunnen maken zonder dat we ons bekeken hoeven voelen. Het is er groen en stil.

 

Yoga en mediatieworkshop vrijdagmiddag 16 december
December is de maand van de vele feesten. En zoals Sint Maarten, Sint Nicolaas en Santa Claus geven we veel. Soms hiermee voorbij aan onszelf gaand, merken we dit aan onze vitaliteit, weerstand of ons energie niveau. Dan is het tijd voor zelfzorg, of eigenlijk daarvoor al. Tijd om stil te gaan staan; naar binnen te keren en te voelen. Wat heb jij nodig?

Tijdens deze workshop begeleid ik je graag naar een yoga-bewustzijn; het zien zoals de dingen werkelijk zijn. Met lichamelijke oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, een stilte wandeling en ontspanningsoefeningen hoop ik dit je even stil kan staan en december los kan laten. Dan voel je wellicht weer makkelijker wat jij of de mensen om je heen werkelijk nodig hebben. De middag start om 13.00 en zal om 17.00 eindigen. Wees welkom.

Lessen
De wekelijkse yogalessen zijn op twee locaties; in de Garage, Oude Kanonsdijk 44 in de Hoven en in de Sterre, Sterrebosweg 6 in Tonden. In de Garage is er ruimte voor 6 cursisten, dus de lessen zijn klein en rustig. In de Sterre kunnen maximaal 12 cursisten. Op warme dagen is er de mogelijkheid om buiten yoga te beoefenen, vanwege het met bomen omringd veld, waar de Sterre zich aan bevind. Kan je niet op de tijden die hieronder zijn vermeld, informeer dan voor mogelijke andere lestijden.

 

De maand tarieven zijn berekend over het hele jaar. De ene keer vallen er 5 lessen in een maand en de andere keer 3. wanneer je een keer verhinderd bent kan je een les op een ander moment inhalen. Neem even contact op of er plek is. Het is ook mogelijk een les in te halen bij een de andere locatie dan de locatie waar je wekelijks komt. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor het seizoen 2022-2023 zijn er dus geen lessen in de volgende weken: 43, 52,1, 9, 18, 28 t/m 33. Bij maandelijkse betaling geld een opzeg termijn van 1 maand. In geval er vanwege overheidsredenen geen live lessen verzorgd mogen worden, verzorg ik de lessen online.

Dinsdagavond19.30 -20.45reguliere vinyasa / hatha lesde Sterre (Tonden)
Woensdagochtend07.15 -08.30vroegevogels vinyasa les, neem een ontbijt mee voor bij de theede Garage
 09.00 -10.15stoelyoga (60+/ aangepast aan blessures)de Garage
Donderdagavond19.30 -20.45reguliere slow vinyasa / hatha lesde Garage

Vrijdagochtend

Vrijdagmiddagen

09.00 -10.15

13.00 -17.00

reguliere slow vinyasa / hatha les

Yoga workshop zelfzorg in december

de Sterre (Tonden)

de Sterre
(Tonden)

 Zaterdagen 8.30 -12.30
12.30-16.30
 Yoga workshop (thema)de Sterre (Tonden)

Reguliere vinyasa/hatha lessen voor volwassenen

75 minuten

Gratis proefles

€ 40,00 p/m (€ 10.80 p/les, op basis van 3,7 les per maand)

€ 120,00 voor een 10-lessen kaart (deze dient in 4 maanden te zijn opgemaakt)

Workshop halve dag

Workshop hele dag

€ 40,00 (doorgang bij minimaal 6 deelnemers)

€ 65,00 (doorgang bij minimaal 6 deelnemers)

Yoga for the special Child & Individuele yoga lessen

Op aanvraag zijn er individuele yogalessen te boeken op ma t/m do. Dit is tevens voor mensen en kinderen met een specifieke zorgvraag. Verder zijn er yogalessen voor een kleine groep mensen of kinderen met specifieke zorgvragen mogelijk. De lessen en sessies kunnen op afspraak in de Garage een locatie in de Hoven, te Zutphen plaats vinden. Wanneer er een geschikte ruimte bij je thuis, op de locatie in je woongroep of op het terrein van je woongroep is, dan kunnen de sessies ook daar plaats vinden. Het is van belang dat er een rustige prikkelarme ruimte is waar je niet gestoord zal worden. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of bel mij even.
Voor meer informatie: 06-15024315 / info@aandachtvoorjeziel.nl
Lotte de Monte